SNP WWW 2014 04 02 1023
Code 370005 LA individuele reis
Niveau
       
 
Accommodatie
       
 
Waardering
 
 • Hond mee op aanvraag
 • GPS tracks aanwezig

Portugal - Tras-os-Montes, 8 dagen

Met Burro Mirandes tussen Dourovallei en España, ezeltocht vanuit Turismo Rural en pensions

De afgelegen streek Tras-os-Montes in Noord Portugal is een echt ezelland, waar de dieren nog steeds hun werk als lastdier doen. De ezel heet hier de Burro Mirandês, en is door het hele land beroemd. Het is een middelgroot, langharig en heel taai dier. Ontdek samen met je eigen Burro Mirandês de charme van dit landelijke gebied en laat je onderdompelen in gastvrijheid tijdens afwisselende wandelingen langs kleine dorpjes, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

 
Leuke ezeltocht, mooi afgelegen stukje Portugal ontdekt en t was prima te doen met kids van 5 en 7. Leuk contact met ...
Bekijk alle reviews (7)
Uniek aan deze reis
 • nostalgisch Portugal
 • bijzondere ezels
 • gastvrije onderkomens
 • ervaar het boerenleven
 • de stad Porto
vanaf
per persoon

Tras-os-Montes, over de bergen, is een landelijk en rustiek gebied niet al te ver van de Douro-vallei en tegen de grens met Spanje. Deze streek leent zich prima voor heerlijke ezeltochten. Ezels horen hier nog thuis en het glooiende landschap met oude paden maakt comfortabel rijden mogelijk voor vermoeide kinderen. Het is een echte terug-in-de-tijd reis, maar wel met het nodige comfort. De ezel hoeft geen bagage te dragen en is er dus helemaal voor de kinderen. In de dorpen van deze streek draait alles om de (landbouw)seizoenen en zijn er veel dieren: koeien, schapen, geiten, ezels, en overal honden en katten. Buiten de dorpen is het de rust zelve en kun je volop genieten van de natuur en totale stilte. Aan het einde van de reis overnacht je nabij het fraaie oude stadje Miranda do Douro en kun je ook nog sfeer proeven in Porto.

Tijdens de ezeltocht verblijf je 2 maal drie nachten in prima landelijke accommodaties met zwembad. Met korte transfers maak je toch een trektocht, zonder steeds van locatie te hoeven wisselen: wel zo relaxed. De laatste dag reis je terug naar Porto, waar je nog een nacht in het centrum overnacht.

boeken & kaarten
de meest complete online boeken-en kaartenwinkel naar de webshop
 • dag tot dag

 • praktisch

 • van belang

 • extra

 • actueel

 • heen- en terugreis

 • reviews

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • 8

 • kaart

 1. Heb je zin in de ezeltocht?
Heb je zin in de ezeltocht?
Programma
Aankomst Porto. Vervolgens afwisselende treinreis van Porto naar Pocinho via de spectaculaire Dourolijn het binnenland in. Maar met de bus kan ook op doordeweekse dagen. Vanaf Pocinho of het eindpunt van de busreis nemen jullie een taxi naar Vale de Algoso. In Vale de Algoso wordt je gastvrij onthaald in rustieke Turismo Rural van alle comfort voorzien en met zwembad.

Overnachting in
Vale de Algoso, Casa Pimenteis


 1. Alles gereed voor vertrek?
Alles gereed voor vertrek?
Programma
's Morgens wordt je met een korte transfer naar het dorpje Atenor gebracht waar je kennis maakt met jullie ezel in de ezelwei. Je krijgt professionele ezelinstructie van de ezelvereniging. Vanaf hier wandel je via een afwisselend landschap van bos- en weidegebied naar het dorp Palacoulo. De ezel wordt ondergebracht in Palaçoulo en jullie worden met een korte transfer terug gebracht naar de accommodatie in Vale de Algoso.
Wandeling: 7 km, 2,5 uur.

Overnachting in
Vale de Algoso, Casa Pimenteis


 1. Portugal - Tras-os-Montes
Programma
Jullie worden eerst naar Palaçoulo teruggebracht. Als je wilt kun je de duiventillen bezoeken en in een speciaal bezoekerscentrum uitleg krijgen. Vervolgens een korte wandeling van 8,5 km. Je laat de dalen achter je en komt aan op de hoogvlakte met kleine weiden en boswallen. De wandeling eindigt in het dorpje São Pedro da Silva. De ezel wordt hier op stal gezet en je wordt met een korte transfer terug gebracht naar de accommodatie in Vale de Algoso.
Wandeling: 8,5 km, 3 uur.

Overnachting in
Vale de Algoso, Casa Pimenteis


 1. Tijd voor een uitgebreide picknick
Tijd voor een uitgebreide picknick
Programma
Je wordt 's morgens met een korte transfer naar São Pedro da Silva gebracht waar je de ezel ophaalt. Dan wandel je via gemakkelijke paden over de Mirandese hoogvlakte met fraaie vergezichten naar het dorp Duas Igrejas waar het mooiste (gesloten) treinstation van de streek staat.
Na afloop brengt een transfer jullie in ca. 10 minuten verder naar Pena Branca, waar jullie je intrek nemen in de comfortabele 'Casas Mirandesas'. Er is een speelplek voor de kinderen en een zwembad.
Wandeling: 12 km, 4 uur.

Overnachting in
Pena Branca, Casas de Campo Mirandesas


 1. De ezel is helemaal voor de kids!
De ezel is helemaal voor de kids!
Programma
's Morgens brengt de taxi jullie weer naar de weide waar de ezel staat in Duas Igrejas en vanaf daar wandel je door een onvergetelijk stuk van het natuurpark Douro Internacional. Je wandelt door de oude stadspoort het historische centrum van Miranda do Douro in en krijgt veel bekijks met jullie ‘karavaan’. Je bent hier bijna op de grens met Spanje. Zo’n 1,5km ten Noorden van het centrum, gaat de ezel weer op stal en brengt de taxi je weer terug naar de mooie landelijke accommodatie in het gehucht Pena Branca.
Wandeling: 10,5 tot 12 km, 3,5 tot 4,5 uur.

Overnachting in
Pena Branca, Casas de Campo Mirandesas


 1. De laatste ezelwandeling alweer.....
De laatste ezelwandeling alweer.....
Programma

Vanuit Miranda voert de tocht jullie verder langs de rivier en spectaculaire uitzichtpunten met picknickplaats naar het gehucht Pena Branca. Met enig geluk zien jullie vandaag gieren. In Pena Branca wordt de ezel gestald in de verenigingsweide. Daarna lekker zwemmen of een beetje rondtouren op fietsen van de accommodatie.
Wandeling: 7 tot 11,5 km, 2,5 tot 4 uur.Overnachting in
Pena Branca, Casas de Campo Mirandesas


 1. Mooi Porto met de beroemde brug van Eiffel.
Mooi Porto met de beroemde brug van Eiffel.
Programma
Met een kort taxirit (ca. 15 min., € 8,-) gaan jullie naar Miranda do Douro. Vandaar met het openbaar vervoer in 4,5-5 uur terug naar Porto. Vanaf Miranda rijdt van zondag t/m vrijdag (zaterdag geen bus) vroeg in de ochtend een bus naar Porto. Dit is de goedkoopste en snelste optie. Een andere optie is om per bus (of taxi: ca. € 120,-) naar Pocinho te gaan en vandaar met de trein verder. Reistijd in beide gevallen ca. 5-6 uur.
Mogelijkheid tot bezoek van de stad Porto. Je verblijft in een stadshotel in het centrum.

Overnachting in
Porto, Hotel Residencial dos Aliados


 1. Dag Portugal!
Dag Portugal!
Programma
Na het ontbijt eindigt dit arrangement.

Detailkaart
 
 • accommodaties

 • inbegrepen

 • niveau

 • reisperiode

 • rustdagen

Over de accommodaties
Je overnacht in Porto in een prima kleinschalig stadshotel en in twee comfortabele Turismo Rural met tuin en zwembad nabij kleine dorpjes. Zo maakt je echt contact met de plaatselijke bevolking. Elke accommodatie heeft weer haar eigen charme. Altijd zijn de mensen gastvrij en in de dorpen hebben kinderen de ruimte. Overal is er in de warme zomermaanden zwemgelegenheid: een zwembad of riviertje. Soms bij de accommodatie zelf, of anders vlakbij in het dorp.

Er zijn 1, 2 en 3 persoonskamers beschikbaar. Als je een 3-persoonskamer boekt dan is er een 2-persoonsbed en een enkel bed beschikbaar. Dit bed kan een bijzetbed zijn (geschikt voor kinderen tot ca. 12 jaar). Indien meerdere kinderen bij elkaar op een kamer slapen wordt geprobeerd om 2 of 3 losse bedden te reserveren, maar omdat in Portugal de meeste bedden in tweepersoonskamers bedden voor 2 personen zijn, is dit helaas niet te garanderen.

Bij de Turismo Rural in Pena Branca overnachten jullie in het Casa Grande in ruime appartementen met bij elkaar gelegen kamers. Voor meer informatie hierover en voor gedetailleerde informatie over de accommodaties klik je op de link bij het dag-tot-dagprogramma.Comfort en stijl van onze accommodaties
Voor meer info over het comfort en de stijl van een SNP accommodatie, klik hier.


Over de maaltijden
Het ontbijt is overal inbegrepen en goed verzorgd. Voor de lunch en het avondeten is genoeg te kiezen, dus dat laten we graag vrij. In Vale de Algoso zal in overleg jullie gastvrouw voor jullie koken. In Pena Branca verzorgt de gastvrouw voor jullie in overleg de warme maaltijd omdat daar geen eetgelegenheid is. Daar waar er in het dorp of stadje meer keuze aan eetgelegenheden is, kun je zelf iets uitkiezen. In de reisdocumentatie vinden jullie goede eet-tips!.


Info kindvriendelijkheid

Er gaat standaard één ezel mee per gezin, die er helemaal is voor de kinderen (en evt. dagbagage). De grote bagage wordt met de auto vervoerd. De ezel kan maximaal 40 kg. dragen. De kinderen moeten goed en stevig kunnen zitten willen ze op een ezel kunnen. De leeftijd daarvoor is vanaf ca. 4 jaar. Eventueel kun je een fietshelmpje meenemen ter bescherming.

In de casas rurales is er altijd wat speelgoed en kan er gezorgd worden voor kindervoorzieningen.
Wel zijn er overal trappetjes die niet met hekjes zijn afgeschermd. In de eerste accommodatie ligt het zwembad op een apart omheind veldje en kunnen kleine kinderen dus niet zomaar het zwembad inlopen. In Pena Branca ligt het zwembad op de binnenplaats en is NIET omheind, dus hier zult u beter op de kleinsten moeten passen. Overnacht u in het kleine (6-pax) appartement, dan heeft u een aparte ingang aan het plein.

In het voorjaar en najaar kunnen de zwembaden (nog) gesloten zijn of koud. Dit is afhankelijk van het weer en daarom niet precies met data aan te geven. Doorgaans zijn zwembaden geopend van begin/medio juni tot medio september.Inbegrepen
 • Alle overnachtingen inclusief ontbijt
 • Ezelhuur en uitrusting
 • Bagagevervoer per auto (dag 4 en 5)
 • Transfers naar/ van wandelingen op dag 2 t/m 6
 • Travelkids-reispakket


Niet inbegrepen
 • Heen- en terugreis
 • Openbaar vervoer of taxi dag 7
 • Eventuele extra transfers
 • Lunches en diners


Reserveringskosten
 • reserveringskosten € 15,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)


GPS waypoints en tracks
Voor deze reis zijn er GPS waypoints en tracks beschikbaar. Deze zijn te vinden in uw persoonlijke Mijn SNP omgeving en eenvoudig in uw GPS ontvanger te laden.


Over de activiteiten
Eenvoudige tot stevige wandelingen van 3 tot maximaal 5 uur per dag. De afstanden variëren van 6 to 12 km. De reis kent een goede opbouw en is geschikt voor sportieve kinderen met een redelijke conditie. Je wandelt over paden en kleine weggetjes door heuvelachtig en soms licht bergachtig terrein. Je komt regelmatig door een dorpje, natuur en landerijen wisselen elkaar af, en regelmatig kom je ook een beekje of riviertje tegen. Er zijn dus mogelijkheden genoeg voor pauzes. De ezel hoeft geen bagage te dragen en is dus helemaal tot de beschikking van de kinderen, die als ze moe worden even op de ezel verder kunnen.
Omdat je tijdens de trektocht slechts éénmaal van accommodatie hoeft te wisselen is er voor de kinderen rust in het programma en kunnen ze de meeste dagen na een bekende plek terugkeren.


Geschikt voor kinderen
vanaf 4 jaar en ouder


Geschikte reisperiode
Deze reis is prima te doen vanaf eind april tot eind oktober. Elke tijd heeft zo haar eigen charmes:
 • April / mei: groene weiden, veel bloemen (ook orchideeen), jonge dieren. Gematigde temperaturen.
 • Juli / augustus: Tijd van de zomerwarmte. Vooral in de koelere ochtenduren wandelen. In de stadjes zijn nu de zwembaden gevuld en open en de riviertjes onderweg zijn ook heerlijk verkoelend.
 • September / oktober: oogstmaanden, druiven, vijgen, fruit en later ook de tamme kastanjes. Nog wel aangename temperaturen en vooral de nachten koelen af.
  De reis is op elke dag aan te vangen, waarbij opgemerkt dat op dag 7 voor de terugreis naar Porto op zaterdagen een flink stuk taxi (ca. 120 euro) nodig is; op andere dagen is die uitgave niet nodig. • Extra dagen
  U kunt bij dit arrangement overal een rustdag boeken. Vooral de Turismo Rural is een heerlijke plek om een of meerdere vrije dagen door te brengen, ook al vanwege het zwembad. Natuurlijk is ook Porto zeer aan te bevelen voor een verlengd verblijf.


  • reisdocumenten

  • gezondheid

  • vaccinatie

  Reisdocumenten

  Voor Portugal hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

  N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Portugal (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

  Medisch paspoort
  Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

  Rij- en kentekenbewijs
  Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Portugal erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

  N.B. Als u lid bent van de ANWB kunt u bij ANWB-kantoren gratis een routekaart en een ANWB-reiswijzer ophalen.  Gezondheid
  Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.

  N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

  Artsen
  Artsen in Portugal spreken veelal Engels. Ook is er een Brits ziekenhuis in Lissabon (49 Rua Saraiva de Carvalho, tel. 01-602020). In noodgevallen kunt u telefoonnummer 112 bellen.

  Gezondheidszorg
  N.B.
  Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Sluit u ook een goede ziekteverzekering af (door middel van een reisverzekering) want in Portugal bestaat er geen gratis medische behandeling voor niet-Portugezen.
  Alle rekeningen voor medische zorg dienen contant betaald te worden. Licht bij ziekenhuisopname direct uw verzekeringsmaatschappij in, zodat zij voor betaling kan zorgen. Houdt altijd de gegevens (welk ziekenhuis, welke arts, telefoonnummer e.d.) bij de hand.

  EHBO
  U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.
  Bij groepsreizen heeft de SNP reisleider een uitgebreide EHBO-verbandtrommel en enkele zelfhulpmedicijnen bij zich.

  N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.  Vaccinatie

  Teken
  De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden.
  Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). 

  Dengue (Madeira)Sinds eind 2012 is op Madeira en Porto Santo Dengue (Knokkelkoorts) geconstateerd. Tegen deze door dagactieve muggen overgedragen virusziekte, is nog geen vaccinatie mogelijk. Verklein overdag het risico tegen muggenbeten door beschermende kleding te dragen en te smeren met muggenwerende middelen (bv. DEET; zie ook de hierboven genoemde websites).  • overige informatie

  Hond mag mee tijdens deze reis?
  Ja, mits doorgegeven bij reservering


  Voorwaarden hond mee op reis
  Op aanvraag mogelijk, eventuele kosten dienen ter plaatse betaald te worden.

  Indien u met uw hond op reis gaat kunt u hier zien wat de voorwaarden voor het reizen met een hond in een bepaald land zijn. Soms is bijv. een muilkorf in het openbaar vervoer verplicht of een bepaalde inenting.


  • laatste nieuws

  Laatste Nieuws
  Er zijn momenteel geen bijzonderheden.


  • per auto

  • per vliegtuig

  Over de route en parkeergelegenheden
  Reist u per auto, dan kunt u die bij de eerste accommodatie laten staan. Op de laatste dag neemt u dan vanaf Miranda do Douro een taxi terug naar dit adres.


  Vluchtinformatie

  Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Porto.

  SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
  e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

  Nota bene
  Wij raden u aan uw vlucht tegelijkertijd met of pas na bevestiging van uw arrangement te boeken.  Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

  Na aankomst in Porto gaat u per taxi (ca. € 20,-), of per metro, in 20-30 min. naar Porto stad. Van Porto naar de eerste accommodatie kunt u reizen per trein of per bus:
  Bus: Alleen op doordeweekse dagen kunt u met de bus in 4 tot 5 uur naar Vimioso (volw. ca. € 15,00) en vanaf daar met de taxi naar uw eerste accommodatie (ritje van 10 minuten, kosten ca. € 10,- per taxi).
  Trein: Veel aangenamer is het reizen per trein, die gaat elke dag, ook in de weekenden en op feestdagen. In ca. 4 uur reist u via de Douro-spoorlijn naar Pocinho (volw. ca. € 13,-). Vandaar neemt u een taxi naar de eerste accommodatie (rit van een uur). Kosten ca. € 90,- (t/m 4 pers.) of € 105,- (5 t/m 8 pers.) per taxi.

  Reiswijze doorgeven bij boeking: als u de wijze van reizen (trein of bus) doorgeeft bij uw boeking kunnen wij zorgen dat er een taxi bij het treinstation of busstation voor u staat te wachten. Daartoe moet u wel op de dag van aankomst nog een keer de definitieve aankomsttijd aan onze locale reisagent doorgeven.

  Het is aan te raden een bus- of treinverbinding aan het begin van de middag te benutten (14.30 voor de bus en 14.00 voor de trein), waardoor we adviseren een ochtendvlucht naar Porto te nemen en niet later aan te komen dan ca. 12.00 /13.00 uur (schematijd).
  Vooraf aan de terugreisdag reist u per comfortabele lange afstandsbus terug naar Porto en overnacht u daar, zodat u makkelijk uw vlucht terug naar Nederland kunt halen.  Airporthotel
  Schiphol PARK-SLEEP-FLY ARRANGEMENT
  Begin uw vakantie relaxed met een overnachting in het comfortabele Courtyard by Marriott Hotel. `s Avonds op uw gemak naar Schiphol reizen, luxe overnachten, genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en gratis airport shuttle. Reist u milieubewust en comfortabel per trein, dan kunt u met de gratis hotelshuttle eenvoudig vanaf Schiphol het hotel bereiken. Indien u toch voor de auto kiest, kunt u uw auto tot 16 dagen gratis parkeren bij het hotel; daarmee kost uw overnachting amper meer dan de prijs van lang parkeren op Schiphol!
  Meer informatie.


  • augustus 2013
  • Leuke ezeltocht, mooi afgelegen stukje Portugal ontdekt en t was prima te doen met kids van 5 en 7. Leuk contact met de mensen van de ezelvereniging en vooral accommodatie 1 en 3 waren erg leuk. Lange heen- en terugreis (met trein en taxi en terug met bus) was intensief maar ook wel heel 'echt'.
  • juli 2013
  • Het kwam er op neer dat het een zeer geslaagde vakantie was!
  • juli 2013
  • Wij hebben een prachtige vakantie beleefd met een lief ezeltje die ons door de mooie natuur in Portugal heeft gebracht! Onze kinderen van 10,12,13 jaar hebben er ook zalig van genoten! Een aanrader!!!
  • Erg mooie reis. Een aanrader!
  • Mooie reis ! Lieve zacht ezel. Hartelijke mensen. Vooral eerste logeeradres bijzonder gezellig ! Onze kinderen 6, 8, 9, 11 j vonden het fantastisch ! en wij ook.
  • Ezelwandeling die goed te doen is met jonge kinderen door een mooi, desolaat, maar af en toe wat eentonig landschap.
  • Prachtig rustig wandelgebied van Portugal met leuke contacten met ezelvereniging en oude bewoners dorpjes.

  Prijsinformatie

  Data en prijzen

  1 april 2014 - 31 oktober 2014
  € 540 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
  € 590 2 personen (tweepersoonskamer, gescheiden bedden)
  € 435 3 personen (driepersoonskamer)
  € 435 4 personen (vierpersoonskamer)
  € 440 5 personen (twee kamers)
  € 445 6 personen (twee kamers)

  Reserveringskosten

  • reserveringskosten € 15,- per boeking
  • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

  Toelichting

  • Prijzen zijn per persoon, exclusief heen- en terugreis.
  • De exacte prijs voor een reisgezelschap krijg je door in de prijslijst op de knop ‘prijs’ te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen. Wil je boeken, klik dan op ‘boek’.
  • Zijn er speciale wensen of is er een bijzondere samenstelling van het reisgezelschap, neem dan contact op met info@snp.nl of bel +31(024)3277000.
  • In de genoemde periode(n) is reisaanvang mogelijk op alle dagen van de week.

  Extra mogelijkheden bij Portugal - Tras-os-Montes

  Andere SNP reizen die bij deze reis aansluiten

  Portugal * Noord-Portugal - Peneda-Gêres, te paard op zoek naar de wolf

  Code 420002 P BED&2DO, 4 dagen
  vanaf € 335,- per persoon
  select

  Portugal * Noord-Portugal - Rio Minho, kajakken

  Code 420003 P BED&2DO, 3 dagen
  vanaf € 275,- per persoon
  select

  Portugal * Noord-Portugal - Viana do Castelo, surfen aan de Costa Verde

  Code 420004 P BED&2DO, 3 dagen
  vanaf € 185,- per persoon
  select

  Aanbevolen hotels om uw reis te verlengen

  Hotel Miraparque (Lissabon)

  Keurig hotel in het centrum van Lissabon met netjes ingerichte kamers. Het hotel is gesitueerd in een gebouw uit de jaren 50. Uitkijkend op het Park Eduardo VII straalt het een ontspannende rust uit in hartje Lissabon. Het hotel ligt op enkele meters van een metrostation, zodat u binnen enkele minuten vanuit het hotel in het centrum van de satd bent.
  vanaf € 25,- per persoon
  select
  Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.